Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
RegionsCup III på Hvam
Skrevet av: jan
E-mail:

Kjeslås markerte seg med 1 Sølv og 3 Bronse Vi stilte i med Torstein Brevik, An Bao, Tage Antonsen, Christian Hauger og Kenneth Zeiffert.

I klassen Rekrutt 13 sto An Bao og Torstein Brevik for to fine bronsemedaljer. BRA JOBBA !
Begge var også med i klassen Gutter 13, men ble der uplasserte.

I Herrer Åpen stilte vi med Christian Hauger og Kenneth Zeiffert.

Kenneth kom i en tøff pulje med tidligere elitespiller Sindre Åteigen, B-72, tidligere 1 div spiller Anton Hoel, HamKam, og Karl Wenneberg, Laksevåg. Etter tap for Sindre og seier over Karl var det klart for kampen om 2 plass i pulja mot Anton. Med influensa i kroppen ble Kenneth nødt til å dra frem sitt ellers så vaklende deffensiv spill for å orke hele kampen. Dette fungerte utrolig nok veldig bra i dag, men det ble et knepent tap i avgjørende sett, og ingen sluttspill i denne klassen.

Christian, som vel måtte se seg som en av favorittene i dag, spilte seg relativt lett frem til en semifinale, selv med motstandere som Svein Folkeson, Fokus og Roy Andersen B-72.
I semifinalen ble det tap 1-3 for klassevinneren Lars(Anti)Jarlebrand, Fokus. Nok en bronse for Kjelsås.

I herrer C stilte vi med Tage Antonsen og Kenneth Zeiffert.

Dette ble litt for tøft for Tage som fortsatt har mange år å vokse på, men Tage sparket godt fra seg i en relativt tøff pulje. BRA KJEMPA !

Kenneth gikk videre som nr 2 i pulja etter tap for Even Heggernes, Gjøvik. Herfra gikk veien noe kronglete frem til finalen. I finalen ble det nok et tap for Gjøviks Even Heggernes. Sølv til Kjelsås i Herrer C.

Vi konkluderer med at Kjelsås begynner å markere seg også i de yngre klassene. Vi er godt fornøyd med 4 medaljer på 5 deltagere og gleder oss til den siste regionscupen som går av stabelen Søndag 22 April i Larkollenhallen. Vi håper å kunne stille med et betydelig større antall deltagere her.


Velslått hilsen
Kenneth Zeiffert