Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Første poeng for Kjelsås 2
Skrevet av: kai
E-mail:kai.groth@storebrand.no

Kjelsås 2 dro fredag kveld til Lørenskog for å spille en utsatt kamp mot B72-2. Det viste seg å bli en meget jevn og spennende affære.

Kjelsås 2 stilte med: Pontus Åkesson, Trond Aukland, Vishal Joshi og Kai Magnus Groth. B72 stilte med: Henrik Bagner Nilsen, Maria Linea Horgen, Marius Lindstad, Sander Holum og Fredrich Kallevig (kun Double).

Vår høyest rankede spiller Ilker Comak, skadet seg dessverre på trening tirsdagen i forveien, og Trond steppet inn på meget kort varsel tross en vond skulder. Trond viste seg å være en redningsmann, som vi kommer tilbake til senere i artikkelen.

I de to første kampene var det Trond mot Henrik, og Vishal mot Sander.
Trond vant første settet, men tapte det andre. Han vant tredje og fjerde med minst mulig margin og tok en flott første seier for kjelsås 2 i serien.
Vishal vant første sett mot Sander, men tapte de tre neste i en svært jevn og underholdene kamp.
Deretter var det Pontus mot Linea og Kai mot Marius.
Pontus ledet 2-0, men deretter satte Linea inn turboen og vant relativt enkelt de 2 neste. Det siste settet ble en \"Rysare\", men Linea trakk det lengste strået med seier 12-10 i avgjørende.
Kai vant relativt konfortabelt 3-1 mot Lindstad, og fikk revansje fra et sviende nederlag i Lia Kixen tidligere i år.

I doublene var Kjelsås overlegne og det ble 3-0 i begge kampene.
Her spilte Joshi/Groth og Aukland/Åkesson.

Det sto nå 4-2 til Kjelsås og seieren virket innen rekkevidde.
B72 ville det annerledes, og en sulten Henrik B Nilsen skulle måle krefter mot Pontus, mens Trond skulle hamle opp med Linea.

Pontus virket å ha god kontroll mot Henrik, og ledet 2-0 i sett og hadde 10-8 ledelse i tredje sett. Men litt slurv og uflaks gjorde at svensken slapp G13 landslagspilleren inn i kampen. I sannsynligvis kveldens mest velspilte kamp var det Nilsen som gikk seirende ut av bataljen 3-2 og tente nytt håp i B-72 leiren.

Samtidig kjempet eks-B72 spiller Aukland som en løve mot Linea. Han lå under 2-0 i sett, men gav seg aldri. Takket være topp innsats og offervilje, og noen gode råd underveis fra Coach Groth, snudde Trond kampen og tok sin andre fine skalp for anledningen. \"Det er av sine egne man skal ha det\" konkluderte Trond med etter kampen.

Kjelsås ledet nå 5-3 og hadde sikret minst uavgjort før de siste to matchene, Joshi Vs Linstad og Groth Vs Holum. Vishal fikk aldri helt taket på de korte nubbene til Lindstad og måtte se seg slått i tre sett. Den siste kampen ble derfor helt avgjørende for resultatet. Kai vant greit første og hadde en 6-2 ledelse i andre. Men da tok Coach Steinar Nilsen Timeout og gav ny energi til ungutten Holum som snudde settet og vant 11-8. I tredje sett var det Groth som igjen styrte kampen med sine kontrollerte blokker, og sin bedrift/Tomahawk serve. Men Holum kom tilbake og vant lett 11-5 i fjerde. I femte sett fikk Groth noen taktiske råd fra makker Aukland og ledet 10-6, og matchen virket avgjort. Men Holum kom tilbake til 10-9. I avgjørende ball kikset Holum på en loop og seieren til Kjelsås var et faktum, 6-4 totalt.

Alt i alt en spennende og morsom lagkamp, og vi gleder oss til fortsettelsen.