Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Kjelsås 3 overrasket med 4 poeng
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no

Kjelsås 3 leverte en god serieåpning på Fornebu i dag med 4 poeng av 6 mulige. Det til tross for et skade- og sykdomspreget Kjelsåslag. Kjelsås stilte med 6 spillere til dagens 3 kamper - Tor Hovde, John Nymoen, Ole Jansen, Thomas Dahl, Jørn Tandberg og Kristian Hoel.

Kjelsås 3 - Ham-Kam 1-9
I første kamp var det en av opprykksfavorittene, Ham-Kam, som sto for tur. De stilte med Anton, Leon og far og sønn Smestad. Vi stilte med John, Thomas, Jørn og Ole. Kampen gikk vel egentlig litt som forventet. Vi tapte alle kampene oppe (John og Jørn mot Anton og Leon). John spilte forøvrig meget bra mot Anton, men tapte knepent 2-3. Vi tapte begge doublene, men Ole slo til med seier mot pappa Smestad nede. Dermed endte det med ikke fullt så pene 1-9...

Kjelsås 3 - Lynild 2 6-4
Neste kamp var mot et ganske så sterkt Lynild-lag. De stilte med Ekrann, Wojtek, Strange og Kjersti, mens vi stilte med Kristian og John oppe, og Tor og Thomas nede. Etter de første singlene sto det 2-2, og 3-3 sto det etter doublene. Dermed ble de siste singelkampene avgjørende. Her tapte Kristian 2-3 mot Wojtek etter å ha ledet 2-0, mens John slo Strange enkelt. Dermed 4-4. Thomas slo deretter Kjersti 3-1 mens Tor avgjorde kampen til vår fordel ved å slå sterke Ekrann. Dermed en sterk 6-4 seier mot et godt Lynild-lag.

Kjelsås 3 - Fornebu 5 7-3
Dagens siste kamp ble spilt mot Fornebu 5. De toppet laget til denne kampen med Pavel Danek som til vanlig spiller i 1. divisjon. I tillegg stilte de med blant annet brødrene Flaa. Kjelsås stilte med Kristian, John, Jørn og Thomas. Thomas var den eneste av våre som tapte i de første singlene (mot Danek), dermed 3-1. Etter å ha vunnet hver vår double sto det 4-2 til oss. De siste kampene gikk også oppskriftsmessig, med seier til alle bortsett fra Kristian som tapte mot Danek. Dermed 7-3, og altså 4 poeng etter første dag av sesongen 2015 / 2016.

Ole var skadet i skulderen og spilte bare første kamp, Kristian var skadet i foten men spilte de siste 2 kampene, John var influensasyk men kom seg i gjennom 3 lagkamper og Tor hadde ikke sovet på 30 timer og nøyde seg med 1 kamp! Så alt i alt bra innsats av Kjelsås i dag.

Takk til arrangør Fornebu, og så ser vi frem til neste samlerunde i midten av november :-)