Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
God innsats av Kjelsås 2
Skrevet av: kai
E-mail:kai.groth@storebrand.no

Fire lagkamper ble spilt denne helgen på Fornebu i 3div avdeling A.
Kjelsås vant mot Langhus, Sarpsborg og Fornebu, og spilte uavgjort mot Oppegård, og klatrer dermed oppover på tabellen.


Tross mangel på søvn samt sykdom hos flere av spillerne, dro Kjelsås 2 i land 7 poeng i løpet av helgens strabaser. Laget besto denne gangen av Tor Hovde, Kai Groth, John Nymoen, og den nye Kjelsåsdebutanten Ole Jansen.

Første motstander lørdagen var Langhus. Hovde og Nymoen vant enkelt oppe mot Johnsson og Bergquist senior, mens Jansen og Groth ekspederte greit Bergquist junior og Glosli nede. I double ble det også full pott selv om Jansen/Groth måtte slite seg igjennom en 5 setter mot Glosli/Johnsson. Resten av kampene ble også grei skuring, og kun et lite arbeidsuhell gjorde at det ikke ble total overkjøring.
Resulat: 9-1

Deretter var det klart for første møte med Oppegård, som hadde stokket litt om på laget siden første runde. De stilte med sterke Rikard Johansson (ca 2600 poeng) samt 3 unge lovende gutter. Johansson gav som forventet ikke bort et eneste sett, så vi måtte brette opp ermene og plukke seire mot resten.
Totalt endte kampen 5-5 etter bla annet sterke seire av Groth mot Thorfinnson, Nymoen mot yngste Schwartz, og en heroisk opphenting av Jansen mot eldste Schwartz som således sørget for et velfortjent poeng til Kjelsås.
Resultat: 5-5

Søndagen Slet både Tor og Ole med sykdom så dagen kunne bli tøff, men det ble likevel full pott i poengkassa.

Først var det Sarpsborg 4. Tross litt rusk i flere av kampene ble det grei seier til slutt. Her kan det nevnes at Ole \\\"Comeback kid\\\" Jansen, snudde nok en 0-2 kamp til seier mot Langsholdt, mens Groth måtte slite seg til seier i 5 sett mot Karlsson, uten å ha fått med seg at vedkommende spilte med anti på backhand :) Tor Hovde hadde full kontroll oppe og Nymoen dominerte i sin kamp mot Langsholdt.
Resultat: 7-3

Siste kamp for året var mot Fornebu 4. De stilte idag med Sønnen til Tom Johansen, Jostein, samt Gundersen, Sjuve og Lin Gang. Verken Tor eller Kai hadde mye og stille opp med mot legendesønnen Johansen, men ellers gikk resten av kampene på skinner for Kjelsås, som kunne inkassere nok en ganske overlegen seier.
Resultat: 8-2

Med dette rykker Kjelsås opp til andre plass på tabellen og puster Lynhild 2 i nakken. Dagens mann deles mellom Hovde/Jansen som tross sykdom kjempet seg igjennom programmet med svært gode resultater. Vi gleder oss til fortsettelsen.


Under følger kort referat av forrige serierunde mot Lynhild 2 04.10.14:

Kjelsås stilte Med Bates, Hoel, Groth og Hovde.
Lynhild med Ekran, Frilseth, Aulie og Wysocki.
Bates storspilte og tok sterke seiere mot Wysocki og Ekrann, mens Hovde hadde god kontroll på Frilseth. Groth og Hoel hadde ikke helt dagen og med tap i alle fire singelkampene ble det vanskelig med poeng totalt.
Groth var nærmest med 2-3 tap mot Frilseth etter å ha ledet 2-0, men det holdt ikke helt inn. Tross seier i double oppe (Hoel/Bates), ble det ikke nok til poeng denne gangen.
Resultat 4-6