Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Info vedr. bordtennisskole for Bjølsen og Kringsjå skole
Skrevet av: knut
E-mail:knut@skjerping.no

Da det viser seg at vi har en del feil i e-post ved registrering av tidligere deltakere, gis det herved følgende informasjon til de som ønsker å bli med på fortsettelsen av bordtennisskole tilrettelagt for Bjølsen skole. Som tidligere meddelt starter vi tirsdag 10. september.

Nytt for i år er at det blir aktiviteter 2 ganger i uken. Tirsdager og torsdager.

Vi deler inn i to grupper med 18 elever i hver gruppe. Gruppe 1 fra kl. 16,30 -18,00 og deretter gruppe 2 fra kl. 18,00-19,30. Dersom du vil fortsette med bordtennis og helst vil delta i en spesiell gruppe, er det viktig at du melder deg på så fort som mulig. Det er spesielt rift om å komme med på gruppe 2, men vi kommer ikke til å utvide denne gruppen med mer en 18 elever. Koordiner gjerne med venner som dere ønsker å trene sammen med.

Påmelding skjer på e-post til: Jan.Berner@bordtennis.no

Vi starter altså tirsdag 10. september. Nye trenere på tirsdager blir Anders Sørli og Marcus Øverby begge 2 kommer fra Kongsvinger og har vart i norgestoppen i sin aldersklasse.
Torsdager kommer Jan Berner (for tiden landslagstrener) til å være hovedtrener og kjører torsdagsopplegget sammen med Caroline Ellefsæter (som også har tilhørt norgestoppen).

Det er viktig at alle har med seg passende treningsklær og treningssko, slik at alle er bevegelige og kan stå støtt uten å skli på gulvet. Vi spiller ikke i sokker!!! Videre må alle, etter hvert, skaffe seg en racket som man kan lære seg riktige teknikker med. Dette tar Jan opp på hans første trening torsdag 12. september. Da skal også alle betale 500 kr for dette kurset (12 ganger frem til jul). Pengene skal legges i en konvolutt sammen med en lapp som oppgir navn på elev, fødselsdato og år, bostedsadresse samt riktig e-post-adresse. Konvolutten levers til Jan Berner.

Foreldre er svært velkommen til å være tilstede på treningene. Dette hjelper trenere, men først og fremst bidrar det til at barna blir bedre i bordtennis.

Mer info gis 12. september på første trening med Jan.


Vennlig hilsen
Jan Berner og Knut Skjerping