Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Oslomesterskapet i Bordtennis
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Fokus inviterer til Oslomesterskapet i Bordtennis i Høyenhallen lørdag 1.desember. Mesterskapet arrangeres på 30 bord i Høyenhallen/Fokushallen/Aulaen på Høyenhall skole.

Oslomesterskapet er kretsmesterskap for Oslo og Akershus og i år slår Fokus på stortromma for å lage en turnering litt utenom det vanlige: Hobbyspillere, mosjonsspillere, yngre spillere og landslagsspillere i en og samme klasse!


Her følger teksten fra invitasjonsmailen. Se også vedlagt invitasjon

Vi blander masse ulike spillernivåer, aldere og kjønn i en og samme klasse på hoveddagen som er lørdag 1.desember. Både aktive spillere, bedriftsspillere og andre mosjonister deltar altså sammen. Tanken er at i første puljespillet vil det være alt fra de aller beste spillerne til de helt ferske spillerne i samme pulje. Uansett hvoran det går der spiller alle videre i turneringen og møter mer og mer jevn motstand utover dagen. Vi håper det oppleves som positivt at man får spilt mange kamper mot alle typer spillere. Uansett nivå så få man spilt mange kamper, og motstanderne blir mer og mer lik deg selv nivåmessig utover dagen.


Oslomesterskapet er åpen for alle. Man behøver verken være aktiv spiller eller bedriftsspiller for å være med. Spiller du på en fritidsklubb, hjemme i kjelleren eller lignende er du velkommen til å delta. Denne hovedklassen vil ha en ekstra attraksjon for å heve prestisjen, og det er at om man vinner denne klassen 2 ganger i løpet av 3 år får man en pengepremie på kr 20.000,-

Det vil bli kåret Oslomestere i de forskjellige klassene etter hvilken plassering man får i klassen utifra den totale resultatlista. F.eks. så vil den høyest plasserte piker 15 spilleren bli kåret som Oslomester i Piker 15. Følgende klasser vil ha oslomesterstatus: Totalvinner (HE), DE, DJ,HJ,J15,G15,J13,G13. Alle som deltar har altså mulighet for å bli totalvinner. Når 2 aktive spillere møtes telles kampene på Norgesrankingen.

Det spilles også egne klasser på søndagen, men dette er ikke kretsmesterskap. Søndagen starter som en stor breddeturnering for unge ferske bordtennisspillere. Her er ingen grense nedad. Her håper vi på yrende liv av masse små. Senere på søndagen arrangeres en Veteranturnering som krever spillelisens, altså en klasse for aktive spillere over 35 år, fordelt på ulike aldersklasser.

Vi har opprettet en egen webside for dette arrangementet som blir fylt med informasjon etterhvert: www.oslomesterskapet.no Vi satser på spill på 30 bord og riktig mange deltagere.


Vel møtt til Høyenhallen på Manglerud lørdag 1.desember 2012. Påmeldingsfriste er 16.november.


Fokus BTK