Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Serieåpning Kjelsås 3
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no


Kjelsås 3 innledet sesongen med kamper på Kongsvinger. Lørdagens kamper er nå unnagjort, og Kjelsås 3 har tatt ledelsen i avdelingen etter 2 seire åpningsdagen!

Søndagens kamper gikk ikke like bra....
Dagens første kamp var mot Sarpsborg 3. De stilte med 3 stk Langsholt og ett stykk Karlsson. Det endte med seier 9-1 til Kjelsås selv om kampen var endel jevnere enn det sifrene skulle tyde på. Vi stilte med Roman, John, Tor og Kristian. John tapte sin første kamp nede, ellers gikk alle seirende ut av duellene!

I kamp nr. 2 var det arrangørklubben Kobra som sto for tur. De stilte med et brukbart lag med Anders Engh i spissen. Etter 2 timers spill sto Kjelsås igjen som vinnere med 7-3. Også i denne kampen ble det forholdsvis jevnt, men på stillingen 3-3 dro Kjelsås i fra. Sterkt av Roman å slå Anders 3-1!

Roman og Tor kom seg ubeseiret i gjennom singelkampene, mens John og Kristian måtte nøye seg med 1 tap hver. Resten av tapene kom i double...

I morgen blir det ny tur til Kongsvinger, og da er motstanderne Nordre Eidsvoll og Hvam. Ut fra laget går John, og Kjersti kommer inn. Blir det to nye seire? Vi får se i morgen!Oppdatert søndag:

Ny tur til Kongsvinger søndag, og i første kamp ventet Nordre Eidsvoll. Det er mulig at Kjelsås-laget ikke er så gode i kamper som blir spilt tidlig om morgenen, for starten var den verst tenkelige; 0-4 etter de første singlene! Etter å ha tapt den første doubelen også sto det 0-5. Roman og Kjersti vant sin double slik at det var et visstteoretisk håp om poeng! Dette ble imidlertid raskt slukket da både Roman og Kristian tapte sine kamper oppe. Tor og Kjersti pyntet på resultatet slik at kampen til slutt endte 3-7!

Mednull seire i kampene oppe blir det vanskelig å få poeng, men sånn er det enkelte ganger.


I den andre kampen var Hvam motstander. Den kampen startet ikke mye bedre enn kampen mot Nordre Eidsvoll, og plutselig sto det 0-3! Tor vant den siste av de innledende singlene slik at det var et visst håp om poeng før doublene.

Her vant vi begge kampene med 3-2, og vips så sto det 3-3.

Da både Kristian og Roman gjorde jobben oppe hadde vi 5-3før de avgjørende singelkampene. Både Kjersti og Tor ledet sine kamper 2-0, og vi var avhengige av minst en seier. Og den kom da Tor vant sin kamp mot Høgheim med 3-1. Kjersti tapte til slutt sin kamp slik at sluttresultatet ble 6-4 i favør av Kjelsås.

Dermed fikk vi en helt grei åpning i avdelingen med 6 poeng på 4 kamper! Dette kommer til å bli en javn avdeling der alle kan slå alle, og etter de første kampene er det ingen lag som står med full poengpott.

Tor var vår beste poengplukker denne helgen med kun 1 tap, men flere andre sto for gode prestasjoner! Vi er i allefall med itoppen av avdelingen, og det er flott!

Etter 40 mils kjøring tar jeg nå kvelden, og kommer sterkere tilbake igjen neste samlerunde :-)