Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Gull og Sølv i NM !
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no

Magnus Vikstrøm og Birger Andersson sto for en aldri så liten bragd i årets senior NM som ble avholdt på Fornebu i regi av Fokus. De sikret seg gull og sølv etter å ha spilt meget godt gjennom hele lørdagen.
For en klubb som Kjelsås er det meget sterkt å bekle de to øverste plassene i et senior NM. Selv om det var i B-klassen er dette en utrolig sterk prestasjon, og gratulasjoner sendes herved både Magnus og Birger !

I årets B-klasse stilte det opp ca 80 spillere der det var mange som kunne stikke av gårde med gullet. Det var med andre ord meget sterkt å hente hjem både gullet og sølvet. Og for å ha det sagt med en gang; Gutta fikk ingen lett vei mot finalen:

Magnus vant sin innledende pulje ganske komfortabelt, og fikk dermed W.o. til 1/16 dels finalen. Her møtte han i tur og orden Tor Arne Jensen (Vikåsen), Anders Engh (Kobra), Truls Christensen (Modum), og 1. seedede Aleksander Hoel (Fokus) i semifinalen.

Birger ble "bare" nr 2 i sin pulje (det skulle kanskje vise seg å være lurt...) etter å ha tapt for von Ubisch fra Fokus. Han måtte derfor starte sluttspillet med en plass i 1/32 dels finalen. Han møtte i tur og orden Michael Høyer (B-72), sterke Stig Amundsen (Harestua), Marek Putz (Fokus), Dag Rønningen (Vikåsen), og Casper Søndberg (Fornebu) i semifinalen.

Begge hadde altså tøffe kamper frem til finalen! Selve finalen ble en "rysare" der Magnus vendte 1-2 i sett til seier med 3-2 etter å ha hatt de ekstra kreftene i det avgjørende settet! Finalen var meget severdig mellom to spillere som virkelig fortjente å være i finalen :-)


De øvrige Kjelsåsspillerne som deltok i B-klassen var som følger:

- Thomas Gundersen (kom til 1/16 dels finale etter å ha tapt mot 1. seedet Aleksander Hoel fra Fokus)

- Kristian Hoel (kom til 1/16 dels finalen etter å ha tapt mot Dag Rønningen fra Vikåsen)

- Roman Panov (kom til 1/16 dels finalen etter å ha tapt mot Olof Gøtestam fra Jevnaker)

- Tore Kristoffersen (ble nr. 3 i innledende puljespill i en sterk pulje)

- Tor Hovde (ble nr. 3 i innledende puljespill)

- Pål Valheim (ble nr. 3 i innledende puljespill)


Alt i alt en bra Kjelsåsinnsats der alle spillerne vant minimum 1 kamp!


For våre gutter i finalen venter antageligvis deltagelse i eliteklassen i neste års NM :-)