Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Oppsummering regionsstevne Larkollen
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no


Lørdag 25. februar ble årets siste regionscupstevne spilt på Larkollen. Kjelsås stilte med 4 representanter på dette stevnet!
Et flott sommervør på Larkollen var rammen rundt det siste regionsstevnet. Men for de fleste av oss så måtte vi tilbre i hallen. Med oppstart kl. et en megetslutning nøyaktig 12 timer senere ble det en meget tøff dag!

Først ut var double. Tor og Kjersti måtte si takk for seg allerede i første kamp mot et par fra Sarpsborg. Thomas og Kristian gjorde det da vesntlig bedre, og etter seier mot blant annet Trond og Kenneth ble det tilslutt finale. Der skulle det vise seg å bli tap mot Finn Åge Aas og David Perez fra Sarpsborg og Spania. Men tross alt en fin neste helg!

Neste klasse ut var herrer B. Tor røk ut av innledende puljespill, men skyldte på søvnmangel... Kjersti gikk videre fra puljen men måtte se seg slått av førsteseedet Benjamin Overaa i første sluttspillkamp. Kristian kom en runde lenger etter å ha slått Knut Helseth i første sluttspillkamp, men måtte se seg slått i kvarten mot samme Overaa etter en jevn og velspilt kamp. Thomas var det vanskelig å gjøre noe med idag. Etter seire mot Endre Skolt, David Perez, og danske Kasper Søndberg i semi'en ble det nok en finale på Thomas. Der ventet "Kjelsåsdødaren" Overaa, og Thomas ble et lite nummer for liten. Men meget bra innsats!

Så var det herrer veteran. Her ble Kjersti nr. 3 i puljen og røk ut. Kristian ble nr. 2 i puljen men tapte en "rysare" mot Trond Aukland i 1/8-dels med 10-12 i avgjørende. Dermed en klasse uten de store sportslige plasseringene sett med Kjelsåsøyne.

Dagen ble avsluttet med herrer åpen. Her var det kun Thomas som deltok. Han gikk som vanlig enkelt videre fra innledende. Han møtte nok en gang danske Søndgård i første sluttspillkamp, en kamp Thomas vant overbeviseende 3-0! Etter en lang pause slo han så unge Hågen Viken Grini fra Fokus i kvarten før spanjolen nok en gang ventet i semi'n. Her måtte Thomas bite i linoleumet, og han tapte 1-3. Dermed ble det to andreplasser og en tredjeplass på Thomas idag. Sterkt!!

Jeg rullet inn på parkeringsplassen hjemme kl. 21.30, og med avreise kl. 07.30 kan man si at dette ble en maratondag! Men takk til arrangørene for et fint stevne :-)

Nå blir neste utfordring NM neste helg!