Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Kjelsås 3 i Bergen
Skrevet av: øyvind
E-mail:

Vi avsluttet seriespillet i 2 div. med samlerunde i Bergen. Det var 4 spillere som tok flyturen over til Bergen lørdag morgen, Trond Aukland, Roger Mikkelborg, Jan Gulbrandsen og Øyvind Csiszar. Desverre var nedrykket allerede et faktum, så det var kun æren å spille for denne helga. Lørdag møtte vi Kobra, som stilte uten sine to beste spillere. Det ble lett match for «gamlingene» fra Kjelsås mot 3 unggutter og en hyggelig reiseleder, Tore Eig, fra Kobra, 10-0. Ros til Kobra for god sportsånd, samt hyggelig reisefølge flyplass-hallen-hotellet.

Vi rakk å handle proviant, samt levere noen tippebonger, før vi samlet oss på hotellrommet til fotballmatch mellom Stabæk-VIF. Høy stemning under kampen, det var nesten utrolig å registrere den energien Jan hadde i 2 x 45 minutter...hadde han brukt like mye av dettte ved bordtennisbordet, hadde han vært nærmest umulig å slå! En fotballquiz ble dratt igang av Roger, og ikke uventet vant Øyvind med klar margin, til tross for en særdeles partisk overdommer... Deretter møtte vi Tom og resten av gjengen fra Sarp, og hadde en morsom kveld på byen.

Søndag morgen møtte vi Fjell, som vi spilte uavgjort mot forrige gang. Fjell måtte ha 1 poeng mot oss for å unngå nedrykk, og de hadde børstet støvet av noen gamle landslagsspillere, her tok man ingen sjanser! Vi var vel ikke i verdens beste form etter gårsdagens utskeielser, men gjorde en grei figur, selv om vi ble sendt hjem med 10-0 tap.. Trond spilte en kjempekamp mot Jens Vatne, men måtte se seg slått 11-8 i avgjørende sett. Ellers hadde vi dårlig tid i forhold til flyavgang, men Jan mente vi skulle rekke det greit, hvis vi var kjappe...deretter går han til bordet og spiller en 5-setter som varer 40 minutter! Men, vi rakk flyet likevel, og kom oss greit hjem til Oslo.

Alt i alt en fin avslutningstur på sesongen for Kjelsås 3, selv om resultatene gjennom sesongen ikke ble som forventet, og vi blir da som følge av dette, sendt en divisjon ned neste sesong. Da er det bare å fortsette treninga, og stille med blanke ark neste sesong.

God Påske fra Kjelsås 3-gutta

Ø.C.