Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Samlerunde Kjelsås 2
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no

Denne helgen var det klart sesongens tredje samlerunde. Fredagens kamp ble spilt i Bjølsenhallen mens de øvrige kampene ble spilt i Fokushallen. Og det skulle vise seg å bli en meget bra helg resultatmessig for Kjelsås 2. Etter strålende spill endte laget opp med 6 poeng, og en plass midt på tabellen!

Kjelsås 2 - Bodø 8 - 2

Fredagen startet med en kamp mot Bodø i Bjølsenhallen. Kjelsås stilte med Roman, Kristian, Øyvind Chr og John i denne kampen, mens Bodø stilte med Andreas Wiik, Espen Bertelsen, Kevin Johansen og Sven Martin Olsen. Det skulle tidlig vise seg at dette skulle bli en grei seier. I de første singlekampene var det kun Øyvind som måtte se seg slått slik at stillingen var 3-1. Da begge doublene ble vunnet sto det 5-1, og seieren var nesten sikret. Da John slo Bodø sin ener Kevin med 3-1 etter meget sterkt spill var de siste singlene bare en ren formalitet. Roman og Kristian vant sine kamper greit, mens Øyvind måtte se seg knepent slått av Espen.

Mange gode prestasjoner i kampen, og en høyst fortjent 8-2 seier.


Kjelsås 2 - Flint 10 - 0

Lørdagens første kamp ble spilt mot Flint, et lag vi tapte klart for i årets første samlerunde. Kjelsås stilte med John, Kristian, Øyvind og Thomas, mens Flint stilte med Steinar Paulsen, Henrik Årdahl, Kjell Johannessen og Tom Buettner. Og for en kamp dette skulle bli! Seier med hele 10-0 skulle si alt om det, og det var ingen av kampene som gikk til 5 sett heller! Strålende spill av alle på laget i denne kampen, enkelt og greit!


Kjelsås 2 - Lia 7 - 3

Ny kamp på lørdag ettermiddag, denne gang mot Lia fra Grimstad. Etter et knepent tap 4-6 på dem i forrige samlerunde var det nå duket for revansje. Kjelsås stilte med John, Thomas, Øyvind og Magnus, mens Lia stilte med Rune Byremo, Kristoffer Esketveit, Petter Torgersen og Jens Salvesen. Øyvind startet med å slå gode Jens med 3-1 etter å ha tapt åpningssettet. Deretter var det Magnus sin tur til å storspille da han feide Petter av banen med klare 3-0. En veldig god kamp av Magnus! John måtte se seg slått 0-3 mot Kristoffer, mens Thomas klarte å dra i land en jevn kamp mot Rune med 3-1. Dermed en veldig viktig 3-1 ledelse før doublene.

Magnus og John slo først Kristoffer og Jens med 3-1 i sin kamp, mens Thomas og Øyvind måtte se seg slått av Rune og Petter etter å ha ledet 2-0 i sett. Men 4-2, og fortsatt gode vinnermuligheter.

Magnus spilte mot Kristoffer i første singelkamp etter doublene, og for en kamp dette skulle bli. Magnus storspiller og feier Kristoffer av bordet med 11-4, 11-5, 11-4! John taper så mot Petter med 1-3 for både Thomas og Øyvind spiller opp mot sitt beste, og vinner begge to med solide 3-0.

Dermed seier 7-3 etter meget solid spill av alle mann. Meget sterkt, og samtidig gjør laget et solid hopp oppover tabellen.


Kjelsås 2 - B-72 4 4 - 6

Søndagens kamp mot B-72 skulle også vise seg å bli en jevn affære. Kjelsås stilte i denne kampen med John, Thomas, Magnus og Øyvind, mens B-72 stilte med Harry Nilsen, Eskil Wilhelmsen, Jostein Johansen og Tore Sørnes.

Øyvind måtte se seg slått 1-3 mot Harry i første kamp etter å ha vunnet åpningssettet. Deretter måtte Magnus se seg slått 3-0 mot Eskil før John måtte se seg slått av Jostein med samme sifre. Thomas spilte bra i sin første singelkamp da han slo Tore med 3-1. Dermed sto det også 1-3 i lagkampen, og singlene skulle da vise seg å bli veldig viktige.

Magnus og John slo Jostein og Eskil med sterke 3-1, og Øyvind og Thomas slo Harry og Tore med overbevisende 3-0, og utligning til 3-3 i lagkampen var et faktum!

Magnus henter frem storspillet fra lørdagen igjen da han slår Jostein 3-1 og vi tar dermed ledelsen 4-3. De tre siste kampene skulle imidlertid bli en liten nedtur da alle ble tapt med klare 0-3. Dermed endte kampen med et litt bittert 4-6 tap, men alt i alt er dette et godt resultat mot avdelingens klart beste lag!

Denne helgens fasit ble altså 3 seire og 1 tap, og Kjelsås klatrer da helt opp til en fjerdeplass på tabellen. Riktignog er det kun meget kort avstand ned til nedrykksstreken før siste samlerunde spilles i begynnelsen av februar.

En stor takk til Roman, Øyvind, Kristian, Thomas, John og Magnus som sørget for noen herlige timer med bordtennis i Oslo denne helgen!