Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Seriekamp Kjelsås 3
Skrevet av: øyvind
E-mail:

Det arrangeres samlerunde i 2 Div for Kjelsås 3 i Bjølsenhallen denne helga. Kjelsås 3 spiller 3 kamper denne helga, og den første gikk mot Fokus BTK 4, en kamp vi visste ville bli tøff, særlig med tanke på at vi ble gruset 9-1 sist gang vi møttes...
Altså var vi sugne på å reise kjerringa denne fredagskvelden. Vi stilte med Jan Gulbrandsen og Øyvind Csiszar oppe, og Knut Skjerping og Vlatko Duric nede. Fokus spilte med Peter Hartmann og Svein Folkeson oppe, og Jim Solgård og Fredrik Johansson nede.

Knut mot Jim, og Øyvind mot Peter i 1 runde. Her må det skytes inn at Knut har fått synet tilbake etter en vellykket operasjon, ryggen hans var fin, bagen hans var fylt med kaffe og kjeks, og mannen blid som en sol; Joda, dette lovet godt! Og Knut innfrir!. Han taper det første settet, men deretter kommer den gamle reven i siget, og tar de neste 3 settene. Back in business!! Øyvind mot Peter blir verre, sett med Kjelsåsøyne. Øyvind spiller vel egentlig greit, men motstanderen har minst et gir ekstra.. Tap i 3 strake sett 11-6, 11-7, 11-9.

Jan mot Svein, og Vlatko mot Fredrik i neste runde. Jan taper første sett 12-10, taper også det neste 11-5, før han vinner tredje 11-4. I fjerde sett leder han hele veien etter bra spill, men så bommer han på noen «straffespark» etter noen laaange ballvekslinger, og dermed er ledelsen spist opp, og Svein er sterkest på slutten, dermed tap 3-1. Vlatko mot Fredrik blir jevnt, men det vil seg ikke mot slutten av settene for Vlatko, tap 11-9, 11-6, 11-9, og dermed ligger vi under 3-1 før doublene.

Jan/Knut mot Svein/Peter ender desverre med tap 3-1, etter mye «opp og ned» spill. Synd, men vi regner med at dette radarparet kommer sterkere senere i helga..
Øyvind/Vlatko mot Jim/Fredrik blir en rysare... Vi taper første sett klart, vinner så det neste klart, samme gjentar seg i de to neste settene, dermed klart for 5 og avgjørende. Nå har Øyvind endelig skjønt at Vlatko er venstrehåndsspiller, og greier å plassere seg noe bedre under ballvekslingene... Det blir jevnt, veldig jevnt... Vi henter inn 8-10, og deretter bli det flere matchballer til begge lag, før Kjelsåsgutta tilslutt vinner 17-15!

Dermed 4-2 til Fokus før de siste 4 singlene. Jan har ingen triks på lager mot Peter, og taper 3-0. Øyvind mot Svein blir jevnt, men etter at Øyvind får igang FH-loopen, går det bra. 3-1 seier, og ennå håp om uavgjort i lagmatchen.

Knut mot Fredrik, og Vlatko mot Jim i de siste avgjørende matchene. Det blir spennende! Begge kampene går til 5 sett, og nervene på sidelinjen er på høykant.. Vlatko spiller veldig klokt og bra, og drar iland sin match med 11-8 i avgjørende, meget bra spilt! Knut får en katastrofestart på femtesettet, og ligger under 5-1. Han jobber og sliter desperat, men greier desverre aldri å hente inn dette, tap 11-8.

Dermed ender kampen med Fokusseier 6-4, og tabellplasseringen vår er ikke akkurat noe lystig lesing, så vi håper vi kan plukke noen poeng imorgen og søndag. Tvi-Tvi!!

Ø.C.