Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Kjelsås 1 tok sin første seier i 1. Divisjon
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Kjelsås 1 spilte tre kamper i 1. div i helgen. Vi møtte B72-2, Larkollen og Sarpsborg

B72 2 - Kjelsås
Det er ikke så mye å si om denne kampen. B72-2 stiller med Lars Rønneberg, Martin Røste, Eskild- og Hogne Jørgensen. Jonas er nære mot Martin Røste, men taper 9-11 i avgjørende. Kampen slutter 10 - 0 til B72.

Kjelsås - Larkollen
En kamp vi måtte vinne for å ha håp om å beholde plassen. Larkollen stiller med Niklas Wernersson, Jan Petter Hansen, Ernest Tell og Frank Larsen.

Pierre taper i avgjørende mot Ernest og Magnus slår en rusten Jan Petter 3 - 1. I neste runde vinner Per-Ola greit mot Frank mens Jonas møter Niklas. Dette er en spiller Jonas slet med forrige sesong og så også i dag. Niklas blir sikrere og sikrere etterhvert og det er ikke mye som går igjennom nubbeveggen. På stillingen 2 - 1 i sett til Niklas skifter Jonas litt strategi etter gode råd fra Pierre og John Nymoen som forøvrig var eneste tilskuer i denne kampen. Jonas spiller roligere, slår på de rette ballene og vinner settet. I avgjørende holder det ikke helt inn og Niklas vinner kampen.

Det er 2 - 2 i lagkampen og vi finner ut at bare Jonas kan spille med venstrehendte Per-Ola. Denne sammensetningen viser seg å fungere bra da vi vinner begge doublene ganske greit.

Neste runde vinner Jonas greit mot Jan-Petter mens Magnus må jobbe hardt mot Niklas. Kampen består stort sett av forehand fotarbeid fra hele bordet mot blokk. På stillingen 2 - 1 går lyset i hallen da innebandy skal holde innmarsj og slukker ett rom for mye. Magnus får seg en pause fra fotarbeidsøvelsene og det tar litt tid å komme inn igjen i kampen. Det blir seier 11 - 9 i avgjørende etter en omdiskutert kantball.

Stillingen er 6 - 2 og vi har vunnet sesongens første kamp. I siste runde vinner Pierre greit mot Frank, mens Per-Ola ikke spiller på topp mot Ernest. Men på stillingen 4 - 10 i avgjørende begynner spillet å stemme. Det blir 10 - 10. Men Ernest vinner tilslutt og vi vinner dermed lagkampen med 7 - 3.

Kjelsås - Sarpsborg
Sarpsborg stiller et ganske bra lag med Linus Brännström, Lars Jarlebrand, Ronny Hansen og Terje Strand.

Vi får en dårlig start på kampen da Magnus ikke klarer å følge opp sist sesongs drømmespill mot Jarlebrand. Det blir for mye feil i servereturen og det ender 1 - 3. I den andre kampen taper Kenneth 0 - 3 mot Ronny.

I neste runde taper Jonas en ganske jevn kamp mot Sarpsborgs ener Linus med 1 - 3. Per-Ola spiller mye bedre enn mot Ernest. Både forehand og backhand loopen sitter og vi får se noen klassiske fiske- og lobbe baller vunnet med en avsluttende backhand loop. Per-Ola vinner 3 - 1.

Vi ligger dermed under med 1 - 3 før doublene. Vi tror det blir vanskelig å vinne begge og satser derfor på å vinne en av doublene med radarparet fra Larkollmatchen, Jonas og Per-Ola i doublen nede. Det fungerer også da det vinner ganske greit 3 - 1 over Ronny og Terje.

I doublen oppe spiller Kenneth og Magnus mot Linus og Lars og ujevnt spill fra svenskene gjør at det nesten blir et avgjørende sett, men vi taper tilslutt 1 - 3. Stillingen er dermed 2 - 4 etter doublene og det skal godt gjøres å klare uavgjort nå.

Undertegnede var opptatt med eget spill og fikk ikke sett kampen mellom Jonas og Lars. Men det er vanskelig å unngå å høre lyden av karbonstamme mot ball da Jonas bruker kanonen mot Lars. 3 - 0 til Jonas og revansje fra forrige sesong. I kampen mellom Linus og Magnus svinger det frem og tilbake. Linus liker å legge seg bakpå og spiller nok ikke 100%. På stillingen 2 - 1 til Linus har Magnus blitt skikkelig varm og spiller jevnt med Linus som nå må kjempe litt. Det blir tilslutt 13-11 til Linus.

I siste runde er det Kenneth mot Terje og Per-Ola mot Ronny. Terje er ganske sikker og ser ut til å ha mange års erfaring mot deff. Kenneth sliter med det offensive og smashen sitter ikke helt. Det blir 3 - 0 til Terje. I kampen mellom Per-Ola og Ronny blir det endel lekre ballvekslinger, men Ronny er sikker og vinner 3 - 1.

Sarpsborg vinner kampen 7 - 3

Med 3 poeng er vi fortsatt under nedrykkstreken. To poeng bak Skien som spilte uavgjort mot både Fokus og Heros i helgen. De neste kampene er ikke før etter nyttår og vi har dermed tid til å trene inn toppformen til neste kamp.

Takk til våre supportere John, Jan G, Trond og Vlatko som var innom og heiet.