Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
To seire og to tap for Kjelsås 1
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Birger, Jostein, Tore, Nils og Magnus var i aksjon for Kjelsås 1 på Harestua i helgen.

Lørdag startet vi mot et noe redusert Harestua som stilte uten Stig Amundsen. Tore starter med å slå en av seriens beste spillere Linus Brännström. Resten av kampene går ganske oppskriftsmessig bortsett fra at Snorre Amundsen slår både Jostein og Birger. Vi vinner tilslutt 7-3.

Andre kamp går mot B-72 2. Lagene følger hverandre frem til 2-2. Henrik og Martine viser seg som et formidabelt doublepar og slår Tore og Magnus 3-2. Jostein og Birger vinner sin og det står 3-3. Magnus slår Henrik og Tore taper i avgjørende mot Hilding, 4-4. Birger vinner greit mot Sunniva, mens Jostein må slite litt med Martine, men vinner tilslutt 3-1 etter bra taktisk spill. 6-4 til Kjelsås og full pott lørdagen.


Søndag kommer reserve Nils inn for Jostein. Første kamp går mot Heros som av mange regnes som favoritter denne sesongen. Nils og Magnus starter med seire mot Gaute og Øystein før Tore og Birger taper sine. Lagene vinner en double hver frem til 3-3, men så går vi på to strake: Magnus taper greit mot Gard og Tore legger en jevn femsetter mot Øystein. Nils henter inn til 4-5 med seier mot Johannes, men det holder ikke helt til poeng da Birger taper mot Gaute.

Helgens siste kamp var lokaloppgjør mot Fornebu 2. Fornebus Finn Vetvik og Sigurd Sørheim spilte bra og det ble tap i alle kampene oppe og i doublene. Dermed ble det nok et ergerlig 4-6 tap.

Totalt to seire og to tap og vi er ikke helt fornøyde. Det var likevel noen bra enkeltresultater og Nils vant alle kampene sine søndag med minimalt treningsgrunnlag. Vi satser på å komme sterkt tilbake i Bodø i November.

Takk til Harestua for flott arrangement! Dommere på alle bord, flott hall og selvbetjent kantine som fungerte bra. Sannsynligvis kun Bodø som kan kan konkurrere på arrangementssiden.

Se resultater på http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2017&avd=1