Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Intervju Kjelsås 1
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Kjelsås 1 er klar for en ny sesong i 1. divisjon etter å ha havnet på 3. plass sist sesong.

Første samlerunde går på Harestua til helgen.


1) Hva er målsetning for sesongen?
Det er så jevnt at 4-5 lag kan vinne serien og Kjelsås er et av dem. Målsetning blir å vinne de jevne kampene så får vi se hva resultatet blir.

2) Hva med spillerne på laget, hvordan er formen?
Ny på laget er Jostein som spilte for Fornebu sist sesong. Det har vært ganske bra trening så langt i høst og Tore og Magnus viste god form på Fornebu Open.

3) Tøffeste motstandere?
Her kommer en vurdering av lagene.

Bodø
Andre plass i 2. div avdeling B forrige sesong. Har blant annet seriens beste spiller Willhelm Kindblad 2800 poeng (89 på svensk ranking) (9-11 kvote for for Halmstad i Superettan sist sesong)

Resten av laget ligger på i underkant av 2000 poeng, men får de tilbake Jakub Dorocinski (2500 p) som spilte forrige sesong kan de slå de fleste.

Mer om Bodøs lag kan du lese her: http://wp.bodobtk.no/1-divisjon/

B-72 2
B-72 stiller som vanlig med ungt lag. Henrik Bagnar Nilsen, Hilding Totland, Sunniva Sjøholt og Martine Toftaker spiller første runde. I tillegg har laget Fredrik Buringrud Langen og Fredrich Kallevig i stallen. Topper de laget med guttelandslagsspillerne Henrik og Fredrik samt Hilding som trener på fulltid i Sverige kan de klare en topp 5 plassering.


Fornebu 2
Fornebu stiller med et fornyet lag denne sesongen. Erik Ivarsson og Oscar Søndberg får selskap av ungdommene Marlone Babsvik (tidligere Sarpsborg), Sigurd Tjalveson (Volda) og Finn Vetvik (Lia).


Harestua
Vant 2. div avdeling B forrige sesong. Spillere forrige sesong var Linus Brännström (2675 på rankingen), Snorre Amundsen, Stig Amundsen, Joe Amundsen, Ketil Nordgård og Jesper Grua

Heros
2. plass i første divisjon sist sesong med Hallvard Fjell, Gard Egenberg, Seth Egenberg, Øystein Bakke, Gaute Grov og Johannes Bratlie

Kobra
Vant 2. div avd A sist sesong. Dette var en av de tøffeste avdelingene i 2 div noensinne.

Spillestallen består i år av: Anders Engh, Christian Hauger, Dag Rønningen, Raimonds Lasmanis, Gundars Rusis og Michael Jansson.

Mer om Kobras lag kan du lese her: http://www.kobrabtk.no/nyheter/536-seriestart-i-1-divisjon

Oppegård
Jevngode med Kobra i 2 div sist sesong.

Klar ener på laget er Jesper Walton (186 på svensk ranking). Har også Rikard Johansson, Axel Ørmen, Jesper Schwartz, Aslak Vengbo og Gaute Schwartz.


Kjelsås
Kjelsås stiller som vanlig med Tore, Birger og Magnus. Ny denne sesongen er Jostein. I tillegg har vi reservene Nils, Kristian og Pontus.


4) Hva blir sluttabellen etter endt sesong?

Vanskelig å spå. Lagene er veldig jevne

Tror det blir to grupperinger:

Plassene 1-5: Heros, Kjelsås, Kobra, Oppegård, Fornebu 2
Plass 6-8: B-72 2, Harestua, Bodø,

Litt tilfeldig tipping :
1. Heros
2. Kjelsås
3. Kobra
4. Fornebu 2
5. Oppegård
6. B-72 2
7. Harestua
8. Bodø


Se også artikkel på bordtennis.no om 1 div: http://bordtennis.no/forste-serierunde-i-1-divisjon/