Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Full pott for Kjelsås 4
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

5 glade gutter (John,Frank,Trond,Kristian og Tor) dro avgårde til Fornebu lørdag morgen 23/09 for å måle spillestyrke mot henholdsvis Fokus,Klemetsrud og Oppegård.
I første kamp ventet den antatte verste motstanderen (Fokus). Det er et lag vi vanligvis har slitt med, men denne dagen skulle det gå annerledes.

Tor var uselvisk og satte seg selv ut av laget, da treningsgrunnlaget er minimalt. Tors oppsett , som forøvrig ble satt opp feil !!! skulle vise seg å bli KANONBRA ! John feide Odd Jonsmyr av bordet i 3 rake. Også Frank viste killerinstinkt og vant i 3 rake, svært så jevne sett, mot Knut Helseth. Trond spilte sikkert og godt og gav bare bort ett sett til Arvid Herland. Kristian plaga Marek Putz som nok hadde puls på bortimot 200 på slutten og vant meget sterkt 3-0.

Dermed stod det klare 4-0 før doublene.

Trond og Kristian kosa seg og vant meget klart 3-0 mot Knut og Marek. Knut mente etter kampen at han knapt hadde tapt klarere i double noen gang. John og Frank ønsket spenning og vant 3-2 med 11-9 i avgjørende mot Odd og Arvid. Sterkt av begge doubleparene. Nå van kampen allerede vunnet da vi ledet 6-0.

Men her skulle det ikke hviles på laurbærene.

Trond fortatte og spille solid og vant 3-0 mot Knut. Frank måtte bruke alle triksa i boka - og slo Arvid 3-2 etter en hard fight. John viste et imponerende comeback og snudde 0-2 i sett til 3-2 seier mot Marek. Sterkt ! Kristian hadde full kontroll på Odd og vant klare 3-0.

Dermed 10-0 mot Fokus ! En KNALLÅPNING !!!


Neste kamp var mot Klemetsrud - et nytt lag, men med 2 kjenninger på laget (Laura Krumnina og alltid blide Kjersti Aune (ex Kjelsås BTK). Nå gjorde vi et bytte på laget. Kristian ble byttet med Tor.

Først ute var Frank mot Eduardo Quiroz. Dette ble lett match for Frank som vant 3-0. Så var det John mot Laura. Laura er en teknisk flink og god spiller og John ble første Kjelsåsspiller til å tape (1-3). Trond hadde ikke altfor store problemer med å slå Kjersti 3-0.

Tor møtte for han et nytt bekjentskap, nemlig Minh Nhut Le. Og det ble ikke noe hyggelig bekjentskap da Tor tapte 1-3 etter en bedrøvelig kamp. Kampen skal inn i den berømte glemmeboken så raskt som mulig.

Da var vi like langt og det sto 2-2.

Kjelsås har mange gode doublepar, og vi gjorde ikke skam på det. Trond og Tor spilte til tider meget bra og slo Laura og Kjersti greit 3-1.

John og Frank måtte ty til avgjørende sett for å slå Eduardo og Minh. (3-2) Trond fikk passet påskrevet av Laura som spilte bra. (0-3)

Skulle det bli kamp om seieren likevel ???Neida. John var overlegen mot Kjersti og krusa inn til 3-0. Frank måtte igjen ut i en femsetter. Mot Minh. Og som vanlig - Frank vinner. Sterkt !!!

Tor hadde få problemer med Eduardo etter et døsig første sett og vant 3-1.

Dermed 7-3 mot Klemetsrud.


I siste kamp ventet Oppegård. De stilte med fire unge, fremadstormende gutter. 2 med nubber.

Vi byttet på laget igjen, da John fikk vondt i hodet og ville stå over fikk han det innvilget og Kristian kom inn igjen.

Frank åpnet ballett med nok en 5 setter (selvfølgelig) mot Markus Franck. Og like selvfølgelig så vant Frank i avgjørende igjen. Kristian møtte en god Ludvik Olsen og måtte gi tapt med 1-3. Trond cruiset inn til 3-0 mot Kristoffer Kvam. Ingen problemer med nubber der nei ! Tor møtte Cristoffer Wibe og vant i 3 rake uten å imponere.

I double spilte kanskje Trond og Tor sin beste doublekamp noensinne , og Ludvik og Kristoffer lurer nok ennå på hva som traff de. Tor spilte sikkert og Trond smelte inn den ene kanonkula etter den andre. Nubbegutta hadde ingen sjangs der !

Kristian og Frank hadde full kontroll i sin double . Cristoffer og Markus var sjangseløse. Så var det Trond sin tur til å smake på formen til Ludvik. Ludvik spilte smart og gav aldri Trond en sjangs.(0-3) Kristian møtte så Kristoffer i en rysare der alle settene endte med 2 poengs vinst. Heldigvis for oss vant en godtspillende Kristian flest. (3-2). Frank gav bort ett sett mot Cristoffer men hadde veldig grei kontroll og vant 3-1. Tor avslutta på best tenkelige vis og tok seg av Markus etter bedre spill enn tidligere på dagen.


Da ble det 8-2 mot Oppegård.


Full pott etter 3 kamper og score på 25-5 forteller at dette var en hyggelig dag for Kjelsåsgutta ! Og de 5 glade guttene som ankom Fornebu ved 09.30 tiden var om mulig enda gladere da de forlot samme sted omkring 17.30.


Vi gleder oss til fortsettelsen !!!